Nieuwsbrief
T
F

Live Track Cinema: CHVE + Jeroen Mylle

2015, 60 min, België, digitale file
i.s.m. Democrazy

Voorstelling:

Fri 26.02 20:30 tot 21:30

ticket: 11,5€ (VVK via Democrazy) / 13€ (ADD)
RESERVEER

Live Track Cinema is een initiatief waarbij wij pop- en rockmuzikanten uitnodigen om beeld en muziek op een creatieve manier samen te brengen. Geen typische concert- of filmbeleving, maar audio-visueel op scherp.

De muziek: CHVE, alias voor Colin H. Van Eeckhout. Colin is de frontman van de Belgische doom / sludge / postmetal band Amenra. De groep brak wereldwijd door met intense live concerten en interdisciplinaire samenwerkingen met kunstenaars, vormgevers, fotografen en auteurs. Voortdurende zelfvernieuwing, spirituele groei en collectieve beleving van emotie zijn de centrale artistieke ambities. CHVE presenteert nu zijn eerste soloalbum Rasa, gebruik makend van een draailier.

De films: er worden twee films, of eerder beeldenstromen, vertoond. Enerzijds De Messe / De Metanoia, een herwerking, voortzetting, verdieping van Amenra's bejubelde album Mass V. Samen met fotograaf Jeroen Mylle maakte zanger Colin Van Eeckhout een atmosferische kortfilm waarin het klanklandschap van De Messe / De Metanoia naar beeld werd vertaald. Daarnaast stellen Colin en Jeroen, op de tonen van Rasa, nieuw visueel werk voor.

Tickets kosten €11,5 (incl. reservatiekost in voorverkoop) / 13€ (avondkassa) en zijn te verkrijgen via de website van partnerorganisatie Democrazy. Deze tickets vallen niet onder het KASKcinema-abonnement.

Dit event wordt ondersteund door Stad Gent.

Meld je aanwezigheid op het Facebook-event!